КРЕМ МАСКА ЗА ЛИЦЕ – СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

КРЕМ МАСКА ЗА ЛИЦЕ – СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Почистваща маска за суха и чувствителна кожа на базата на Syn-Ake, витамин А, колаген, алантоин, бизаболол, масло от шеа. Маската стимулира обновяването на клетките и дълбоко почиства кожата, като ѝ придава млад и сияен вид. Благодарение на синергията между съставките, тя стимулира производството на колаген, осигурявайки дълбока хидратация. Формулата се бори с бръчките, признаците на стареене и сухотата на кожата. Показана при третиране на суха и чувствителна кожа, подложена на зачервяване и парене, особено през зимния сезон. 250 мл

MALINKA 0526
24,90 €
С вкл. данък

100% secure payments
Затваряне
 

КРЕМ МАСКА ЗА ЛИЦЕ – СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Почистваща маска за суха и чувствителна кожа на базата на Syn-Ake, витамин А, колаген, алантоин, бизаболол, масло от шеа. Маската стимулира обновяването на клетките и дълбоко почиства кожата, като ѝ придава млад и сияен вид. Благодарение на синергията между съставките, тя стимулира производството на колаген, осигурявайки дълбока хидратация. Формулата се бори с бръчките, признаците на стареене и сухотата на кожата. Показана при третиране на суха и чувствителна кожа, подложена на зачервяване и парене, особено през зимния сезон.250 мл.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете продукта равномерно върху лицето и шията. Оставете да подейства около 10 минути, след което отстранете с хладка вода.250 мл. Само за външна употреба. Да се съхранява на сухо и прохладно място.


СЪСТАВ: Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Palmitate, Propylene Glycol, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii Butter, Methyl Gluceth-20, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Bisabolol, Parfum, Soluble Collagen, Sodium Dehydroacetate, Retinyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Disodium Edta, Hexyl Cinnamal, Butylene Glycol, Benzyl Salicylate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum Crosspolymer, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Hydroxyethylcellulose.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продуктът е добавен към списъка с желания
Този уебсайт използва бисквитки на трети страни, за да подобри вашето пазаруване. Като затворите този банер или продължите да сърфирате, вие се съгласявате с използването на бисквитки.